Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Protides
- 2.4 g
- Glucides
- 25.6 g
- Lipides
- 12.2 g
- Graisses saturées
- 10.7 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 972.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Havuç Çorbası
35min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45min
Yaban Mersini ve Ispanaklı Smoothie
10min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Buharda pişmiş karides
15min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10 min
Havuçlu ve Hindistan Cevizli Smoothie
Pas d’évaluation
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Pas d’évaluation