Appareils & accessoires
Pickled Red Onions
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingrédients
-
red onions thinly sliced in half moons200 g
-
red wine vinegar100 g
-
caster sugar½ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1642.1 mg
Protides
10.6 g
Calories
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Lipides
23.6 g
Fibre
9.7 g
Graisses saturées
8.5 g
Glucides
82.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Around the World
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Pico De Gallo
15min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Leek and Potato Soup
40min
Pickled red onions
1h 50min
Pickled Grated Carrots
45min
Pickled Onions
30min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Thai Cucumber Salad
15min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min