Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 125 gramů cibule, napůl
- 25 gramů olivového oleje
- 610 gramů dýně hokkaidó, na větší kusy
- 800 gramů zeleninového vývaru
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 369 kJ / 88 kcal
- Protides
- 2.3 g
- Glucides
- 11.7 g
- Lipides
- 4.5 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Polévka z odřezků ze zeleniny
50 Min
Květáková polévka
35 Min
Polévka s mrkví, petrželí, celerem a bramborem
1 Std.
Ředkvičková omáčka s křenem
Pas d’évaluation
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1h 10min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4 godz. 10 min
Plněné cukety po námořnicku
1 Std. 25 Min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1 Std.
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45 Min
Květáková polévka s vločkami
45 Min
Polévka červená z řepy
35 Min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1 Std.