Versions compatibles
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 łyżeczki żelatyny w proszku
- 5 łyżek wody
-
450
g czarnych porzeczek, świeżych
ou 450 g czarnych porzeczek, mrożonych - 120 g cukru
- gorąca woda, do rozpuszczenia żelatyny
- 250 g śmietany, 36% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 427.2 kJ / 102.1 kcal
- Protides
- 1.1 g
- Glucides
- 12.3 g
- Lipides
- 5.9 g
- Graisses saturées
- 3.6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 7.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 Std.
Krem limonkowy do tortów
55min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 Std.
Frużelina malinowa
10min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Żelka mango do tortów
3 Std. 25 Min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Krem Oreo® do tortów
14h
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min