Cheese and bacon cob loaf
TM6 TM5 TM31

Cheese and bacon cob loaf

4.7 ( 131 évaluations )

Ingrédients

  • 1 cob loaf (20 cm)
  • 200 g vintage cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
  • 1 spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves
  • 200 g rindless bacon rashers trimmed and cut into pieces
  • 20 g olive oil
  • 250 g cream cheese softened and cut into pieces
  • 250 g sour cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
568 kcal / 2386 kJ
Protides
25 g
Lipides
38 g
Glucides
32 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
21.8 g
Sodium
1100.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives