Appareils & accessoires
Cheesecakes in jars
Prép. 30min
Total 4h
6 jars
Ingrédients
Crumb base
-
butter20 g
-
40 g plain biscuitsdigestive biscuits40 g
-
nuts (e.g. hazelnuts, walnuts, pistachios, almonds)20 g
-
20 g honeybrown sugar20 g
Filling
-
cream cheese300 g
-
cream min. 30% fat50 g
-
sugar (caster sugar)60 g
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
water400 g
Topping
-
mixed red berries, fresh or frozen200 g
-
sugar40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Protides
10 g
Calories
1636 kJ /
391 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.6 g
Glucides
29 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Tu pourrais aussi aimer...
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Spanish Rice
35min
Baked masala fish
1h 15min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9h 35min
Lemon hibiscus iced tea
2h 30min
Basic bread dough
5min
Orange roll
30min
Smoothie
5min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3h
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min