Appareils & accessoires
Rye Kaiser rolls
Prép. 15min
Total 26h 30min
8 pieces
Ingrédients
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour70 g
-
rye flour30 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tip)3 tsp
-
molasses2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
-
caraway seeds to sprinkle (optional)
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
476.2 mg
Protides
7.8 g
Calories
1053.8 kJ /
251.9 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
47.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kaiser rolls
5 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Spicy Zucchini Noodles
10min
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Chunky Guacamole
10min
Bagels
1h 20min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Gin and cucumber icy poles
24h 15min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1h 45min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45min
Frozen Yoghurt Bark
Pas d’évaluation
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Plum brioche buns
2h 30min
Mantao
1h