Appareils & accessoires
Pear twists on chocolate custard
Prép. 15min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces150 g
-
milk500 g
-
white sugar170 g
-
gluten free cornflour20 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
water250 g
-
cinnamon quill1
-
pear peeled, stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
macadamia nuts50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
90.9 mg
Protides
9.1 g
Calories
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Lipides
34.2 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
17.2 g
Glucides
54.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Zoodles with Bolognese Sauce
40min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Beer Pickles
24h 20min
Potato, bacon and cheese tortilla
50min
Peanut brittle
1h 30min
Chocolate sauce
20min
Banana Bread
1h 50min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Slap pap (soft porridge)
40min