Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
TM5 TM6

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Dough

  • 1 ½ oz sugar
  • 4 oz water, room temperature
  • 1 oz unsalted butter, plus extra, to grease
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
  • 9 oz whole milk, room temperature
  • 21 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 2 tsp salt

Toutons

  • 9 oz oil, to fry

Bread

  • butter, softened to room temperature, plus extra to serve
  • molasses, to serve
  • confectioners sugar, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1383.2 kJ / 330.6 kcal
Protides
4.9 g
Glucides
34.2 g
Lipides
19.4 g
Graisses saturées
3.2 g
Fibre
1.2 g
Sodium
251.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives