Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- water, to fill bowl halfway
- 225 g turnip, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 170 g spring carrot, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 225 g beetroot, golden, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
- 225 g beetroots, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
-
170
g sweet potato, peeled, ends trimmed. Trimmed if
necessary to fit the blade width - 225 g potato, waxy, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 60 g shallot, halved
- 60 g butter, unsalted, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, ground
- 1 tsp thyme, fresh, leaves only
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 583.6 kJ / 139.5 kcal
- Protides
- 2.6 g
- Glucides
- 19.4 g
- Lipides
- 6.3 g
- Graisses saturées
- 3.9 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 383.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
Vegan Aquafaba Butter
2 Std. 25 Min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 Min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 Min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Soya Milk Bread Rolls
2 Std. 20 Min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
20 Min
Basic nut butter
30min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min