Lasagna
TM6 TM5

Lasagna

4.5 ( 280 évaluations )

Ingrédients

  • 3 ½ - 7 oz Parmesan cheese cubed (1 in.), to taste

Bolognese Sauce

  • 7 oz mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut into pieces
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil
  • 32 oz ground beef
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 1 can puréed tomatoes (approx. 15 oz)
  • 1 - 1 ½ tsp salt to taste
  • ½ - 1 tsp ground black pepper to taste

Béchamel

  • 35 oz whole milk
  • 3 oz unsalted butter cut into pieces
  • 3 ½ oz all-purpose flour
  • 1 tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg

Lasagna Assembly

  • unsalted butter to grease, plus extra to dot (optional) (optionnel)
  • 9 - 12 oz no-boil lasagna pasta sheets approx. 12 sheets (4 in. x 8 in.)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1045.8 kcal / 4375.5 kJ
Protides
50.6 g
Lipides
61.9 g
Glucides
67.7 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
27.3 g
Sodium
1601.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives