Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g ceapă, sferturi
- 10 g ulei de măsline
- 100 g morcovi, felii (1 cm)
- 100 g țelină tulpină, felii (1 cm) (optionnel)
- 1100 g apă
-
1 - 2
cuburi de concentrat de pui (pentru 0,5 l), după gust
ou 1 - 2 linguriță cu vârf concentrat pastă de pui, după gust - 1 linguriță busuioc uscat (optionnel)
- 1 linguriță oregano uscat (optionnel)
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 2 foi de dafin, uscate (optionnel)
- 100 g tăiței cu ou, lați, uscați
- 300 g piept de pui dezosat, gătit, tăiat cubulețe(1-2 cm)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 677.5 kJ / 161.9 kcal
- Protides
- 13.6 g
- Glucides
- 16 g
- Lipides
- 4.7 g
- Graisses saturées
- 0.9 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 78.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Piept de pui în sos pizzaiola
30 Min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1 Std. 45 Min
Shake de fructe de pădure
20 Min
Cook fresh - Ro Team
2h
Varză de Bruxelles cu susan
20 Min
Supă de ciuperci și cartofi, vițel umplut, cu cartofi și legume la cuptor, tiramisu cu mandarine
Pas d’évaluation
Supă spaniolă cu linte verde și chorizo
12h 45min
Tocană de legume tex-mex
1 Std. 15 Min
Tartă cu pere
Pas d’évaluation
Biscuiți cu semințe
30 Min
Pomana porcului
15 Min
Supă cu tăieței
1 Std. 30 Min