Appareils & accessoires
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Prép. 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingrédients
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
118.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1868 kJ /
446 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
76.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Glühwein
15min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Appelpunch
30min
Curryketchup
30min
Boerenbrood
2h
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Kip tikka masala
1h 10min
Béchamelsaus
15min