Appareils & accessoires
Sinaasappel Sponge Cake
Prép. 5min
Total 1h
8 portie
Ingrédients
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
200.4 mg
Protides
5.6 g
Calories
1627 kJ /
388.9 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
58.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Bolognesesaus
1h 15min
Hugo spritz
25h 10min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Dadel- en Haverdrank
20min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Tomatensoep met Burrata
35min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Victoria biscuit gebak
1h 10min