Appareils & accessoires
Champagne en bessen trifle
Prép. 30min
Total 3h 40min
16 glazen
Ingrédients
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
95.5 mg
Protides
3.3 g
Calories
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Lipides
14.8 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
22.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Aardbeien mille-feuille
5h
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Asperge-watermeloen salade
40min
Chocolade en banaan charlotte
Pas d’évaluation
Ijs van chocolademousse
3h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Warme chocolademelk
10min