Appareils & accessoires
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Prép. 15min
Total 1h 45min
6 portie
Ingrédients
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkelen30 gram
-
zout2 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd3 el
-
citroensap20 g
-
kip schoongemaakt (ongeveer 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
wortelen schuin gesneden200 g
-
zoete aardappelen in plakjes gesneden (2 cm)350 g
-
aardappelen met schil, schoongemaakt, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
pompoen vlees in stukken gesneden200 g
-
courgettes met schil, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien gesneden300 g
-
rode paprika's in reepjes van 1 cm gesneden300 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1202.2 mg
Protides
47.4 g
Calories
3192 kJ /
762.9 kcal
Lipides
42.7 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
10.9 g
Glucides
46.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Verfrissende Melkdrank
5min
Rijst met kip en champignons
30min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Omelet Caprese
30min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Harira
7h