Appareils & accessoires
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Prép. 35min
Total 13h 10min
6 portie
Ingrédients
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (optionnel)10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
179.1 mg
Protides
10.9 g
Calories
4882.9 kJ /
1167 kcal
Lipides
95.2 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
31.1 g
Glucides
76.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Kip Fricassee met Asperges
1h
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Vegan boter
Pas d’évaluation
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Cijfertaart
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Amandelcake
50min