Appareils & accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Prép. 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingrédients
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
118.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1868 kJ /
446 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
76.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Chocolade-Fudgecake
Pas d’évaluation
Kweeperentaart
50min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min
Victoria biscuit gebak
1h 10min