Appareils & accessoires
Zalm met rijst en champignons
Prép. 15min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optionnel)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
637.7 mg
Protides
21.5 g
Calories
1963.2 kJ /
470 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
11.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
68.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Rijst met kip en champignons
30min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min