Appareils & accessoires
Orange Sponge Cake
Prép. 5min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
200.4 mg
Protides
5.6 g
Calories
1627 kJ /
388.9 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
58.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
In Homemade We Trust
43 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Durian Snowskin Mooncake
Pas d’évaluation
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Four Heavenly Kings
Pas d’évaluation
Anniversary Cake
2h
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Mango Sticky Rice
5h
Steamed mocha scrolls XXL
50min