Appareils & accessoires
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Prép. 5min
Total 45min
2 portions
Ingrédients
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
915.9 mg
Protides
24.9 g
Calories
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
11.6 g
Glucides
11 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We celebrate our UNIQUENESS
21 Recettes
Canada
Canada
Tu pourrais aussi aimer...
Date and Nut Balls
20min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Red Velvet Cake
1h 20min
Brownie Brittle
40min
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Pas d’évaluation
Spiralized tortilla
Pas d’évaluation
Chocolate Avocado Dream
15min
Pinsa
29h
Dubai pistachio tiramisu
Pas d’évaluation
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min
Mac and Cheese (TM7)
20min