Appareils & accessoires
Knapperig brood
Prép. 20min
Total 3h
10 porties
Ingrédients
-
rijstmeel100 g
-
boekweitbloem100 g
-
gemalen lijnzaad meel50 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
zout10 g
-
olijfolie om in te vetten
-
water450 g
-
verse gist10 g
-
psylliumvezels25 g
-
honing15 g
-
aardappelzetmeel om te bestuiven
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
393.9 mg
Protides
3.2 g
Calories
636.3 kJ /
152.1 kcal
Lipides
2.7 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
29.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Zeevruchtensoep
30 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min