Appareils & accessoires
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Prép. 30min
Total 30h
4 portie
Ingrédients
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2260.5 mg
Protides
39.1 g
Calories
3882.3 kJ /
928 kcal
Lipides
33.5 g
Fibre
15.4 g
Graisses saturées
33.5 g
Glucides
126.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Rudolphs Mocktail
30min
Vegan cheeseburgers
10h
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min