Appareils & accessoires
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Prép. 10min
Total 12h 20min
8 portie
Ingrédients
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
282 mg
Protides
12 g
Calories
1785 kJ /
425 kcal
Lipides
21 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
50 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bevroren Passie
6 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Pindakaas Crackers
35min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min