Appareils & accessoires
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Prép. 15min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
771 mg
Protides
23 g
Calories
2730 kJ /
652 kcal
Lipides
33 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
67 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Mini Burgers
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Aromatische kipcurry
1h
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation