Appareils et accessoires
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Prép. 10min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
fresh field mushrooms cups only; stalks reserved8
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
onion (approx. 160 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta (see Tips)400 g
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1958.1 mg
Protides
12.4 g
Calories
795 kJ /
190 kcal
Lipides
11.6 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
9.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Newsletter 2025
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cod and Spinach Soup
40min
S'more Brownie Cups
55min
Aperol spritz sorbet
Pas d’évaluation
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Chocolate Fudge Cake
Pas d’évaluation
Buttermilk Chicken
1h 10min
Daging Merah
35min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min