Appareils et accessoires
Quick herb paste
Prép. 10min
Total 10min
180 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
1920 mg
Protides
6.6 g
Calories
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
103.5 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Yoghurt cheese
24h 40min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 45min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Carrot kimchi
Pas d’évaluation
Plum paste
1h
Jeera rice (Cumin rice)
20min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Tandoori paneer pizza
1h 30min
Toasted muesli
1h 40min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h