Appareils et accessoires
Shichimi togarashi oysters
Prép. 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
mandarin peel only1
-
chilli powder1 tbsp
-
sansho (see Tips)3 tbsp
-
black sesame seeds1 tbsp
-
white sesame seeds2 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
nori sheets torn into large pieces½ sheet
-
fresh oysters shucked12
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
214.7 mg
Protides
5.8 g
Calories
335.8 kJ /
79.8 kcal
Lipides
4.7 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lychee sorbet cocktail
24h 5min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Basil pesto
10min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3h 35min
Umami paste
5min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Pineapple rum cocktail
6h 45min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min