Appareils et accessoires
Cevapcici
Prép. 20min
Total 50min
12 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
roasted red capsicums (see Tips)200 g
-
chilli powder1 - 2 tsp
-
sea salt flakes1 - 2 tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
boneless lamb shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
beef chuck steak partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
pork shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
olive oil for brushing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
17.4 g
Calories
565 kJ /
134 kcal
Lipides
6.6 g
Fibre
0.7 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Polenta
25min
Hungarian goulash
1h 30min
Omelette
30min
Baguette
3h 45min
Karpatka
10h
Keto Cloud Bread
40min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Salmorejo
10min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min