Appareils et accessoires
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
Prép. 20min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
Salad
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans trimmed250 g
-
courgettes250 g
-
cherry tomatoes halved250 g
-
iceberg lettuce cut in pieces200 g
-
rocket leaves100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
green olives, pitted100 g
Vinaigrette
-
olive oil100 g
-
balsamic vinegar glaze, raspberry50 g
-
honey30 g
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
fine sea salt1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
22.5 g
Calories
1748 kJ /
418 kcal
Lipides
29.9 g
Glucides
14.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Salads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Lime Fruit Dressing
10 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Squash and Broccoli Salad
35 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min