Appareils et accessoires
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
Prép. 20min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
red peppers cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
dry white wine100 g
-
saffron threads1 pinch
-
tinned anchovy fillets2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
large raw prawns, peeled24
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Serving
-
cucumbers deseeded and cubed2
-
fresh chives finely sliced4 Tbsp
-
lemon cut into 6 wedges1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
435 kJ /
104 kcal
Lipides
4 g
Fibre
3 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
COMFORTING FAMILY FOOD
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Ratatouille
40 Min
Potato and Vegetable Purée
40 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 Min
Fish Stew
45 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 Min