Appareils et accessoires
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
Prép. 10min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
parsley leaves washed and dried4 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese (optionnel) or other cheese20 g
-
garlic clove (optionnel)1
-
onion cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)40 g
-
fresh basil washed and dried3 - 5 leaves
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggs2
-
salt1 level tsp
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
2 slice cheeseham, cooked (optionnel)1 slice
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24.5 g
Calories
2704 kJ /
646 kcal
Lipides
23.8 g
Glucides
89 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Yellow chicken curry with rice
1h
Hash Brown Potato Cake
Pas d’évaluation
Spicy sea bass (samke harra)
50min
Falafel
1h 25min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Yoghurt dressing
5min
Apple punch
30min
Moroccan chicken and couscous
45min
Caprese Frittata
30min
Goulash soup
2h 35min