Appareils et accessoires
Paella with kidney beans
Prép. 20min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
water350 g
-
saffron powder1 sachet
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
tomatoes seeded and diced350 g
-
carrots diced80 g
-
100 g frozen green peas, defrostedfresh green peas100 g
-
fresh green beans cut into pieces120 g
-
courgettes diced75 g
-
yellow courgettes diced75 g
-
herbs de Provence, dried1 tsp
-
long-grain rice200 g
-
canned kidney beans rinsed under cold water100 g
-
lemon juice only½
-
60 g black olives, pittedKalamata olives, pitted60 g
-
olives, pitted provençale style60 g
-
fresh parsley leaves finely chopped1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11 g
Calories
1649 kJ /
391 kcal
Lipides
14 g
Fibre
11 g
Glucides
55 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vibrant Vegan
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Tofu stew
30 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min
Soy goulash with dumplings
1 Std. 25 Min
Vegan bean burger
1 Std. 20 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min