Appareils et accessoires
Vegetable paella
Prép. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
onions50 g
-
olive oil100 g
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
mixed beans, frozen (e.g. flat green beans, lima beans, navy beans)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)100 g
-
green asparagus cut in pieces (3 cm)100 g
-
carrots sliced50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried rosemary, chopped1 pinch
-
sweet paprika½ tsp
-
saffron threads1 - 2 pinches
-
yellow food colouring powder (optionnel) (paella colorant)½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
vegetable broth700 g
-
short-grain rice300 g
-
artichokes (optionnel) trimmed, cut in eights1 - 2
-
fresh button mushrooms, sliced2
-
lemon cut in wedges, for serving1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
2044 kJ /
490 kcal
Lipides
21 g
Fibre
5 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Spain
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Spanish Rice
35 min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Carrot and Sesame Burgers
1 godz. 15 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.