Appareils et accessoires
Chicken with tomato sauce
Prép. 10min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
onions cut into halves100 g
-
sunflower oil90 g
-
chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (4 cm)600 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tomato passata250 g
-
tomato purée (concentrated)35 g
-
vinegar20 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
fresh mushrooms (optionnel) cut into slices (e.g. button mushrooms)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
37.5 g
Calories
1615 kJ /
386 kcal
Lipides
23.9 g
Glucides
5.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 Min
Pineapple Chicken
1 Std.
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Chicken with Peppers
1 Std.
Pasta salad with salmon and vegetables
45 Min
Swedish carrot slice
2 Std.
Potato goulash
1 Std.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 Min
Tuna Pasta
30 Min