Appareils et accessoires
Country-style chicken liver fritters
Prép. 20min
Total 35min
12 portions
Ingrédients
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
189.4 mg
Protides
9.5 g
Calories
511.8 kJ /
121.9 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
6.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Ukrainian dressed herrings
1h
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Slow cooked veal stew
2h 10min
Liver cake
1h 50min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Creamy turkey stew (TM6)
3h 50min
Veal Pilaf
1h 25min
Ukrainian borscht
35min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Garlic Turkey Stew
45min