Appareils et accessoires
Scrambled Tofu
Prép. 5min
Total 20min
5 portions
Ingrédients
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
510 kJ /
122 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 Min
Purple Potato Mochi
55 Min
Tofu Balls
35 Min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Kimchi stew
30 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Steamed Tofu
30 Min
Tofu scramble
25 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min