Appareils et accessoires
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
Prép. 20min
Total 2h 30min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
sesame oil40 g
-
soy sauce60 g
-
kecap manis120 g
-
extra firm tofu cut into 6 slices600 g
-
fresh Asian mushrooms of choice, cut into halves300 - 400 g
-
oil for brushing
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
sesame seeds for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1590.4 mg
Protides
15.4 g
Calories
1173.9 kJ /
279.5 kcal
Lipides
18.6 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
11.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Korean tofu
1h 20min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Mapo tofu
15min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Yasai miso ramen
35min
Sweet and sour tempeh
50min
Yasai Yaki
25min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Tofu Ramen Bowl
55min
Soba noodle and tofu salad
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min