Appareils et accessoires
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Prép. 30min
Total 40min
20 pieces
Ingrédients
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
646 mg
Protides
16.6 g
Calories
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
All-Purpose Meat Rub
5 dk
Bananas with spiced caramel sauce
1sa 50 dk
Spicy Cajun Rub
5 dk
Italian sausages
40 dk
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5 dk
Kimchi Sauce
20 dk
Umami paste
5 dk
Gluten free Worcestershire sauce
1sa 10 dk
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1sa 30 dk
Buffalo Chicken Spring Rolls
1sa 30 dk
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1sa 20 dk
Char siu bao pork buns
6sa 35 dk