Appareils et accessoires
Soubise Sauce
Prép. 10min
Total 30min
600 g
Ingrédients
-
vegetable oil20 g
-
onions cut in wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water300 g
-
single cream (approx. 18 % fat)20 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 600 g
Sodium
1823 mg
Protides
8 g
Calories
2826 kJ /
674 kcal
Lipides
54 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
28 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thicken Mode
17 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Béarnaise sauce
20min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Béchamel Sauce
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Chocolate icing (ganache)
20min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Hollandaise Sauce
15min
Struffoli (Italy)
1h 10min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Peppercorn Sauce
30min