Appareils et accessoires
Mushroom Meat Sauce
Prép. 5min
Total 50min
5 jars
Ingrédients
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
2018 mg
Protides
41 g
Calories
1477 kJ /
353 kcal
Lipides
50 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Pineapple Tarts
1h 30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Salted Chicken
5h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Authentic Meat Floss
1h 40min