Appareils et accessoires
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Prép. 5min
Total 2h
2 portions
Ingrédients
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
177 mg
Protides
41 g
Calories
1681 kJ /
402 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourishing Confinement Food
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Soy Sauce Chicken
45min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Ginger sesame oil chicken
25min
Salted Chicken
5h 10min
Homemade Soy Milk
35min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Rice Wine Chicken
30min
Spring onion pork ribs
1h
Tomato-egg soup
20min
Soy milk and Mantou buns
6h