Appareils et accessoires
Italian Easter bread
Prép. 30min
Total 3h 50min
6 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
305.5 mg
Protides
19.4 g
Calories
2137.6 kJ /
509 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
71.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
S'mores pizza
1h 25min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1h 10min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3h
Chicken and port pâté
1h 30min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Queso fresco
2h
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Raspberry cloud
12h 5min
Almond toffees
1h 45min
Pâtè with Riesling
3h
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1h 30min
Brutti ma buoni
4h 40min