Appareils et accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Prép. 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingrédients
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
275.6 mg
Protides
9.5 g
Calories
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Coppa del nonno
5min
Blueberry cheesecake ice cream
14h 35min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Fruit ice cream
10min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
English muffins
3h 10min
Red bean ice cream
29h 50min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min