Appareils et accessoires
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Prép. 15min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter cookies
-
cream, 30-40% fat100 g
-
flour plus extra for flouring100 g
-
baking powder½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
salt½ tsp
Herb sauce
-
parsley (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
fresh chives (approx. 10 g), cut in rings1 bunch
-
crème fraîche, 15% fat200 g
-
milk30 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
agave syrup10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
6 tsp lumpfish roecaviar6 tsp
-
fresh cress6 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
258.3 mg
Protides
8.3 g
Calories
744 kJ /
177.8 kcal
Lipides
13.2 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
6.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Easter
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Pas d’évaluation
Mayonnaise
5min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Black tahini banana bread
1h 20min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Oysters with Lime Granita
15min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Polenta
1h
Curry Seafood Chowder
1h
Cullen Skink
45min
Sous-Vide Salmon
1h