Appareils et accessoires
Soy Sauce Chicken
Prép. 5min
Total 45min
5 portions
Ingrédients
-
whole chicken (approx.1.3-1.5 kg), feet and neck removed1
-
fresh ginger slices6
-
spring onions white part only6 sprigs
-
garlic cloves4
-
honey30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil (roasted)30 g
-
water150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
1640 kJ /
392 kcal
Lipides
23 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Chicken Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Braised pork belly
55min
Oil-free honey chicken wings
50min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Lemon Chicken
25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Rice Wine Chicken
30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h