Appareils et accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optionnel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11.3 g
Calories
2919 kJ /
698 kcal
Lipides
58.5 g
Fibre
6.5 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Hugo spritz
25h 10min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Romige aspergesoep
25min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h