Appareils et accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
728.3 mg
Protides
44.3 g
Calories
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Lipides
62.3 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
33.5 g
Glucides
2.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanillevla met rabarber
50min
Tonijnkroketten
1h 30min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Bearnaisesaus
20min
Béchamelsaus
15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h