Appareils et accessoires
Traditional French vanilla canelé
Prép. 10min
Total 49h 5min
12 portions
Ingrédients
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
58.7 mg
Protides
3.5 g
Calories
744.7 kJ /
178 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
25.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Classic madeleines
24h 30min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Traditional French chocolate canelé
49h
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Lemon curd
20min
Key Lime Madeleines
2h 35min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Paris–Brest with praline cream
26h
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min