Appareils et accessoires
Miso carbonara udon
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (optionnel) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (optionnel) to garnish
-
dried chilli flakes (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
924.8 mg
Protides
15.3 g
Calories
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
38.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Chicken Macaroni Soup
30min
Miso Carbonara Udon
25min
Sushi donuts
50min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Chicken Congee
1h 30min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Tomato-egg drop soup
20min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Yam Rice
45min